Херсонська міська рада інформує

Херсонська, міська, рада
Херсонська міська рада інформує про ситуацію в місті за останню добу:

З 8 ранку 1 березня по 8 ранку 2 березні служба порятунку 101 опрацювала повідомлення про наступні небезпечні події та надзвичайні ситуації.

Таврійський мікрорайон:

Снаряди загарбників потрапили у багатоквартирні будинки по вул. 49 Гвардійської дивізії, 28 та Академіка Тарле, 2 й 4. Горів пошкоджений газопровід. 1 людина загинула, 4 постраждали. Пожежу ліквідували наші рятувальники.

Внаслідок бойових дій горів вхід та зовнішнє облицювання ТРЦ «Фабрика». Підрозділ ДСНС виїхав й попав під обстріл. Довелось залишити техніку та евакуюватися до лікарні Лучанського. Згодом техніку повернули до підрозділу.

Шуменський мікрорайон:

Внаслідок обстрілу горіли 4 приватних будинки: на перехресті Тельмана та 5-ї Західної, будинок на перехресті Тельмана й 4-ї Західної. На першому поверсі двоповерхового будинку по Нафтовиків, 61 горіла квартира. Наші рятувальники пожежі ліквідували.

Центр:

на Адмірала Макарова в гаражному приміщенні горів автомобіль міськводоканалу, між вул. Гмирьова та Пугачова горіли сараї. Через обстріли наші рятувальники не могли надати допомогу.

ХБК:

у сел. Кіндійка по вул. Степановій, 1а горів будинок. Через ведення бойових дій наші рятувальники не могли надати допомогу.

Горіли 4 квартири внаслідок бойових дій по вул. Перекопській, 171 та 173: у будинку №171 з третього по п’ятий, 1 квартира на 3 поверсі будинку №173. У цій квартирі загинула людина, особовий склад ГУ ДСНС врятував 10 людей, серед яких жінки, одна людина з інвалідністю та дворічна дитина.

Забалка:

На вул. на Громадянській, 2 горів будинок, на вул. Громадянській, 8 – дах будинку. Наші рятувальники ліквідували пожежу, врятували 1 людину з інвалідністю.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон