Юрій Соболевський: У Херсонському держуніверститеті виховують патріотів області і держави

Херсон, ХДУ, Соболєвський
Перший заступнтк голови Херсонськоїї облради Юрій Соболевський побував в Херсонському держуніверситеті на засіданні Вченої Ради. Поговорили про наявний стан справ у області. Як відбувається робота з громадами та як налагоджуються процеси життєдіяльності обласного центру:


- З усіма громадами області ми підтримуємо зв’язок. Жоден з них не «здав» свій населений пункт. Вони працюють 24/7 налагоджуючи процеси функціонування своїх міст, селищ. Вирішують гуманітарні питання.Ми знаємо про «болючі» питання. Комунікація по ним ведеться. Робимо все можливе від нас.

Приємно було поспілкуватись з усіма присутніми та побачити в їх очах щиру віру в свою землю, армію та державу. Саме вони, як освітяни, виховали та продовжують виховувати патріотів області та держави.

Дякую ректору університету, депутату обласної ради Олександру Співаковському за організацію роботи бомбосховища. Херсонці, які проживають неподалік університету, можуть використовувати його в якості укриття. Тримаємось!
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон