Аграрії Херсонщини допомагають забеспечити населення продовольством

Херсонщина, аграрії, продовольство
Херсонська обласна державна адміністрація, обласна рада, Херсонська міська рада, аграрії Херсонщини, Всеукраїнська Аграрна Рада разом з головами головами територіальних громад об’єднали зусилля та продовжують допомагати жителям області в такий скрутний час для всієї країни.
Володимир Хвостов «Агропродукт, ЛТД», ТОВ «Долинское" продовжують постачати молоко селам. Також в Долинському вже відновили роботу старої мельниці. А з Чаплинкою домовилися про відновлення олійниці. Тож намагаються безкоштовно забезпечити борошном та олією місцеві громади.

Едуард та Данило Репілевські ТОВ «Агробізнес» безкоштовно випікають хліб та з молочкою роздають місцевим Тавричанської ТГ та Нової Каховки.

Андрій Пастушенко, СТОВ «Дніпро» завезли 4 тонни молока до лікарні ім. Карабелаша на молоковозі Херсонського маслозаводу. Зараз ведуться з ними переговори, аби зробити невеличку переробку, та людям роздавати не сире молоко, а продукцію.

Працють над тим (якщо дозволить безпека людей), щоб зробити поставки регулярними та отримати продукцію (сир, сметану, масло). Потім передавати її в медичні заклади на постійній основі.

Сергій Рибалко, ФГ «Аделаїда» запустили в Чулаківці стару олійницю і млин. Все населення буде з хлібом, олією та картоплею.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон