Херсонські лікарні працюють у штатному режимі

лікарні, робота, штатний режим
КНП “Херсонська міська клінічна лікарня ім. Є.Є.Карабелеша”: працює у штатному режимі, надаючи медичну допомогу за усіма профілями. За добу до лікарні надійшло 10 пацієнтів, переважно з підозрою на СОVID-19 та серцево-судинні захворювання.

Поліклініки лікарні працюють у штатному режимі – приймають чергові лікарі первинної медичної ланки. Медична допомога надається у повному обсязі, зокрема проводиться протиковідна вакцинальна кампанія.

Поліклініка №2 міської клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних: працює у штатному режимі. За добу до лікарні ушпиталено 9 осіб, з них – 8 через загострення хронічних захворювань. За час воєнних дій у лікарні народилося 12 малюків, 8 дівчаток та 4 хлопчика. За останню добу народилося двоє діток.

Міська клінічна лікарня ім. О.С. Лучанського: працює у штатному режимі, надаючи медичну допомогу за усіма профілями. За добу до лікарні надійшло четверо пацієнтів з травмами.

У пологовому відділені народилася одна дівчинка.

Поліклініка лікарні працює. Чергові лікарі первинної медичної ланки надають допомогу. За необхідності проводиться огляд вузькоспеціалізованих лікарів. Профогляди тимчасово не проводять.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон