Херсонські лікарні під контролем мерії

Херсон, лікакрні, мерія
Сьогодні, 27 лютого, міський голова Ігор Колихаєв особисто зустрівся з головним лікарем міської клінічної лікарні ім. О.С.Лучанського Юрієм Ларіоновим.

«Ми дякуємо всім небайдужим містянам за те, що вони швидко відгукнулися на заклики про допомогу. Та проте просили б їх робити це вдумливо й практично: нести тільки необхідне й те, що стане у пригоді, не пропаде дарма», – розповів міському голові головлікар.

В свою чергу міський голова Ігор Колихаєв поцікавився, чи всього вистачає закладу, аби своєчасно надавати допомогу людям: «Я щодня на зв’язку, телефонуйте мені особисто у будь-який проміжок часу, будемо надавати допомогу своєчасно й оперативно. Зараз наше завдання – забезпечувати сталу роботу Херсона за будь-яких умов. Містяни мають відчувати: місто їх захищає», – сказав Колихаєв.

Очільнику міста доповіли, що наразі лікарня забезпечена всім необхідним, але не вистачає деякої побутової техніки. Ігор Колихаєв попросив терміново надати йому список необхідного й завірив: разом з депутатами забезпечить підтримку.

Пресслужба Херсонської міської ради
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон