Херсонський обласний оперативний штаб інформує

Херсон, оперативний, штаб
Херсонський обласний оперативний штаб інформує про ситуацію на Херсонщині (станом на ранок 27.02.2022):

- Генічеський район: Стрілянина та активні бойові дії відсутні. В Новотроїцькому відновлено електро- та водо постачання. Однак в деяких прилеглих населених пунктах вони досі відсутні.

- Скадовський район: Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Всі системи забезпечення працюють. Інформації щодо пошкоджень на мережах немає. В деяких населених пунктах задіяні місцеві мукомельні та маслобійні агрегати для забезпечення основною продукцією.
- Бериславський район: Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Всі системи забезпечення працюють. Працюють аптеки, продуктові магазини, лікарні та інші важливі структури. Відновлено подачу електроенергії до багатьох сіл. Інтернет, зв’язок в нормі. Всі перебої з водою в ОТГ вирішуються на місці своїми силами. Підвоз продуктів є.

- Каховський район: ведуться бойові дії в районі Козацьке-Веселе. Великі переміщення військової техніки. Всі системи забезпечення працюють. Перебоїв з подачею води, електрики, газу немає. Відкриті магазини, аптеки, лікарні. В Таврійську частково відсутнє електропостачання, магазини та аптеки також працюють частково. В Горностаївці немає підвозу хліба, запустили свій млин. В Любимівці проблеми з підвозом хліба. Всі лікарні працюють. Продовжуються переміщення техніки через район.
- Херсонський район: в Новій Маячці, через зупинку насосів, піднявся рівень ґрунтових вод. Східний мікрорайон знеструмлено вже третю добу. Сьогодні планується виїзд аварійної бригади для підключення живлення хоча б частково. Селище Антонівка повністю знеструмлене, без газу та можливо без води.

Пошкоджено водогін між Молодіжним пляжем та мостом. Вода стікає по вулицях. Газо та електропостачання - можливість відновлення поки відсутня через активні бойові дії. Є інформація про загиблих в самій Антонівці, але перевірити немає можливості. На місце служби не виїжджають. По місту Херсону частково працюють аптеки та продовольчі магазини. Лікарні працюють.

Слава Україні!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон