Міська влада Херсона оголосила ультиматум торговим саботажникам

Міська, влада, саботаж
Херсонська міська влада оголосила фактично ультимматум: Усі аптеки та магазини повинні бути відкриті! На цьому наголошує в.о. заступника Херсонського міського голови Роман Головня:

– Херсонська міська рада продовжує працювати та забезпечувати життєдіяльність нашого міста. На сайті Херсонської міської ради ми розмістили карту магазинів, які працюють.

Також ми збираємо за телефоном +380990972388 (СМС повідомленням чи у Вайбер) інформацію, які саме магазини працюють чи не працюють. Тому просимо мешканців повідомляти.

Окремо хочу звернутись до власників аптек і магазинів. Усі аптеки та магазини повинні бути відкриті! Ті аптеки та магазини, які не будуть працювати, будуть опечатані міською радою. І, за необхідністю, будемо вилучати звідти продукцію на потреби містян.

Стали відомі випадки, що деякі підприємці завищують ціни на продукти харчування. Даємо вам одну годину для того, аби ви привели ціни в порядок, до ринкових, які забезпечать вашу діяльність. В іншому випадку, продукцію із завищеними цінами (особливо хліб) ми будемо у вас вилучати.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон