Херсонські аграрії допомагають людям

Херсон, аграрії, люди
У скуртні для Батьківщини часи аграрії Херсонщини допомагають людям вижити:

Підприємство ТОВ «Долинское»: в такий скрутний час для нашої країни, для наших жителів, та коли відсутня реалізація молока, має можливість безкоштовно його видавати.

Тому прохання до вас, вистроїти чітку та контрольовану логістику: організувати транспорт для забору молока в господарстві та роздачі місцевим жителям.Бережіть один одного! Миру нашій країні, миру кожному з нас, - повідомляє Агропродукт Лтд

ДПДГ «Асканійське»: Свіже молоко просто роздають селянам задарма, хто скільки схоче. Першого дня бойових дій спільними зусиллями місцеві випили два молоковози, другого подужали тільки півтора...

Ми під окупацією, але вона не вічна – рано чи пізно загарбники підуть. А от селянська праця якраз вічна!

ДП "ДГ Інституту рису НААН" буде безкоштовно видавати молоко населенню на центральній площі міста Скадовська. Молоко наливається у будь яку тару до 5 літрів на особу. Тару мати при собі. Перекажіть усім, хто має потребу.

ФГ Аделаїда: Розуміємо, що у магазинах нічого немає, тому починаємо переходити на самозабезпечення. Разом з сільським головою і депутатами склали списки малозабезпечених.

Запускаємо стару олійницю і млин. Все населення буде з хлібом, олією та картоплею.Слава Україні! Піклуємось один про одного!





© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон