Інформація про ситуацію на Херсонщині

Херсонщина, ситуація,інформація
Херсонська ОДА за даними районних адміністрацій у телефонному режимі:

Генічеський район: всі державні структури перейшли під контроль загарбників. Техніка стоїть в самому місті Генічеськ, на околицях блокпости з російськими військами. Проводять перевірку виїжджаючих на приналежність до збройних сил України. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Скадовський район: колона військової техніки стоїть в районі Широке, не рухається. В місті Скадовськ війська відсутні. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Бериславський район: велика колона бронетехніки перетнула Каховську ГЕС та направилась в бік Великої Олександрівки. Стрілянина та активні бойові дії відсутні. Щодо перебування техніки в місті Берислав точна інформація відсутня.

Каховський район: військова техніка стоїть в місті Нова Каховка. Захоплені Каховська ГЕС та переправи через Північно-Кримський канал. Стрілянина та активні бойові дії відсутні.

Херсонський район: Інформація часткова. Олешки під контролем російських військ. Знищені військові об’єкти авіацією противника. Переправа через р. Дніпро під контролем загарбників.

ДСНС: служба переведена в режим підвищеної готовності. Працюють позмінно. Всі районні управління функціонують в такому ж режимі. Тримають постійний зв’язок з медичною службою. Зі слів начальника ОКЦ реагують на всі виклики. Нестачі сил та засобів немає.

Медична служба: Інформація про виклики на НС 24.02.2022 станом на 15:00 (з наростанням). Всього викликів – 23, постраждалих – 33, з них 4 дитини; військовослужбовців – 17. Загиблих – 13, з них 2 дитини, військовослужбовці – 9.

Херсон: Протягом дня триває періодичне повідомлення жителів Херсонщини щодо введення режиму воєнного стану, порядку укриття в захисних спорудах, порядку дій під час різноманітних надзвичайних ситуацій та бойових дій. Повідомлення здійснюється через офіційні засоби масової інформації.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон