На Херсонщині на вулиці вивели додаткові поліцейські патрулі

Херсонщина, поліція, патрулі
Сьогодні, 24 лютого весь особовий склад поліції Херсонщини підняли за сигналом бойової тривоги, на вулиці вивели додаткові патрулі. Про це повідомив т.в.о. речника поліції Херсонської області Андрій Кований:

"Близько 5 ранку всіх підняли На вулиці міста та інших населених пунктів вивели додаткові патрулі, екіпажі, які стежать за правопорядком, у разі потреби - чинитимуть опір мародерству, та будуть реагувати на всі звернення громадян", - каже Кований.

Поліція просить людей зберігати спокій, довіряти офіційним джерелам. "Ситуація складна, але контрольована. Поліція докладає усіх зусиль, щоб на вулицях було безпечно", - сказав Андрій Кований.


Правоохоронці звертають увагу людей на необхідність приділяти підвищену увагу підозрілим особам та предметам. Про всі підозрілі речі, а також підозрілих осіб з червоними елементами на одязі слід повідомляти на спецлінію поліції 102.

Також в поліції просять усіх цивільних громадян не виходити на вулицю у форменому або тактичному одязі
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон