У Херсоні правоохоронці розповіли про перспективи служби в поліції

Херсон, поліція, робота
В Херсонському міському центрі зайнятості співробітники сектора організації відбору управління кадрового забезпечення поліції області у режимі міні-ярмарки вакансій провели профорієнтаційний захід, участь у якому взяли непрацевлаштовані мешканці обласного центру.

Під час зустрічі правоохоронці розповіли про роботу в поліції та ознайомили присутніх з відкритими вакансіями, які планується оголосити найближчим часом в органах і підрозділах поліції Херсонщини.

Також правоохоронці продемонстрували детальну відеоінструкцію про порядок участі у конкурсному відборі: від першого етапу – реєстрації на сайті – до заключного – співбесіди з поліцейською комісією.

Крім того правоохоронці ознайомили учасників заходу з умовами вступу дітей до закладів вищої освіти системи МВС України.

За словами начальника сектора організації відбору УКЗ ГУНП Тетяни Шкригалової, присутні активно цікавились перевагами служби в поліції, оплатою праці, соціальним забезпеченням та перспективами кар’єрного росту.


Наприкінці заходу поліцейські наголосили, що у виникненні будь-яких питань кандидати, які виявили бажання служити у Національній поліції України, можуть звернутись до відділу поліції за місцем проживання або в управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції Херсонщини за адресою: м. Херсон, вул. Лютеранська, 4, каб. 127 (щоденно в робочі дні з 09.00 до 18.00) або за телефонами (0552) 45-94-36, 45-94-73, 45-94-77.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон