Олександр Самойленко про "магніт", який залишить молодь на Херсонщині

Херсонщина, молодь, магніт
Сьогодні, 22 лютого у Херсонському державному університеті відбулася презентація інклюзивного освітнього простору, зокрема відкриття підйомника для маломобільних груп населення. У заході взяв участь і голова Херсонської облради Олександр Самойленко:

- Сьогодні впровадження безбар’єрності реалізовується на рівні держави та є одним з пріоритетів першої леді Олена Зеленська. Перш за все, це турбота про людей та створення для них комфортних умов для життя.

Вдячний депутату облради, ректору ХДУ Олександру Співаковському за не лише впровадження інновацій в освітній галузі та розвиток університету в принципі, але й передусім, за турботу про своїх студентів.


Важливо також, що ліфт пристосований для людей з вадами зору. Завдяки такому підйомнику студенти з інвалідністю матимуть доступ до будь-якої точки університету та комфортно зможуть навчатися.

Крім того, у закладі освіти відкрито 2 сучасні комфортні зали бібліотеки, які також пристосовані для людей з інвалідністю. Впевнений у тому, що влада повинна працювати для людей.

Процвітаюче місто й область та стабільне життя - «магніт», який залишить молодь на Херсонщині. Ми прагнемо, щоб наша найкраща найталановитіша молодь залишалася в Україні. Наша молодь - наше майбутнє!


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон