Єгор Устинов: Трудовий колектив херсонського "Хоспісу" збереже свої робочі місця

Херсон, ХОСПІС, колектив
Після реорганізації КНП «Обласна лікарня «Хоспіс» шляхом приєднання до «Херсонського обласного госпіталю ветеранів війни» за трудовим колективом мають зберегти робочі місця. На цьому наголосив перший заступник голови Херсонської обласної ради Єгор Устинов під час засідання сесії облради.

Слід зауважити, що громадськість на Херсонщині побоювалась, що реорганізація «Хоспісу» може привести до закриття єдиного на півдні України обласного закладу паліативної допомоги.

«Херсонська обласна лікарня «Хоспіс» – це дійсно важливий заклад для області. І він продовжить працювати, просто на базі госпіталю інвалідів війни, який має набагато кращі умови. Безумовно, основне – це умови для людей, які перебувають в «Хоспісі». І після реорганізації вони стануть кращими. Але принциповим питанням також було і збереження робочих місць, аби трудовий колектив «Хоспісу» не залишився без роботи», – зауважив Єгор Устинов.

Херсонська обласна рада зобов’язала керівництво госпіталю інвалідів та ветеранів війни затвердити штатний розпис з урахуванням тої чисельності, яка перейде з «Хоспісу» після реорганізації.

«Медицина – це та галузь, яка сьогодні потребує підтримки. Ми не можемо пожертвувати жодним лікарем, жодною медсестрою. Ми зобов’язані створити нашим медичним працівникам гідні умови праці, а людям – забезпечити якісну медичну допомогу», – підсумував Єгор УСТИНОВ.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон