Голова Херсонської облради Олександр Самойленко: В освіту треба вкладати сьогодні, щоб мати результати завтра

Голова, Херсонська, облрада
Сьогодні, 21 лютого голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко, разом з депутатами облради та представниками облдержадміністрації, взяв участь у відкритті спортивної зали Новорайського опорного закладу повної загальної середньої освіти.

Нову спортивну залу тут створили у рамках програми Кабінету Міністрів України «Спроможна школа для кращих результатів». Вартість – близько 2 млн грн, з яких 10% - співфінансування з бюджету громади.

- Вдячний керівнику громади Олександру Шокурову та директорці школи Ірині Регеді за сучасний погляд, швидкість реагування на нові стандарти та підходи в освіті! А головне наполегливу працю з впровадження проєкту.

Сьогодні можу впевнено сказати, що Новорайська сільська територіальна громада - одна з найсучасніших громад для реалізації проєктів з освіти та розвитку дітей.

Наразі у закладі 33 класи з встановленими смарт-телевізорами, облаштовані комп'ютерні класи з високошвидкісним покриттям Інтернету. Все це для комфортного навчання 259 учнів опорного закладу.

Також для комфортного перебування дітей у школі та забезпечення теплозбереження у 2021 році в опорному закладі проведено заміну вікон і дверей на загальну суму 315 тис.грн.

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" будуються школи, садочки й стадіони, створюються усі необхідні умови для навчання дітей. Адже в освіту треба вкладати сьогодні, щоб мати результати завтра!, - наголосив Олександр САМОЙЛЕНКО.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон