У Херсоні мама просить дозволити відвідувати дитячі свята

Херсон, мама, свято
Мешканка Херсона Марина Симоненко зареєструвала електронну петицію з проханням дозволити батькам, які мають зелені COVID-сертифікати, відвідувати свята у дитячих садочках і школах. Із закликом про підтримку вона звернулась у соціальних мережах, в одній із груп.

«Вже два роки ми не бачимо своїх дітей на свята. Кафе працюють, кіно працюють, розважальні центри працюють. А до дітей потрапити не має можливості. Моє материнське серце крається від неможливості потрапити на випускний концерт до моєї дитини. І таких матерів по Україні безліч.

Зрозуміло, що зараз є нагайніші питання, чим діти у садочках. Але прошу Вас зглянутись на нас. Все одно ці діти ходять у магазини, контактують вдома з батьками і потім приносять все це у садочок. Тому прошу Вас дати можливість, хоча б тим батькам у котрих є зелені COVID-сертифікати, відвідувати свята своїх дітей у садочках та школах» - йдеться у зверненні.

З необхідних 25 тисяч петиція поки набрала лише 2224 підписи. Підтримати ініціативу можна буде ще протягом 71 дня.


Сергій ГЕОРГІЄВ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон