Жителя Бериславського району засуджено за насильство над сестрою

Херсонщина, суд, насильство
Бериславською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення та доведено вину 46-річного мешканця смт Калинівське у вчиненні систематичного психологічного та фізичного насильства над сестрою, що призвело до страждань та погіршення якості життя потерпілої (ст.126-1 КК України). Вироком суду йому призначено покарання - 6 місяців арешту, яке винний буде відбувати в арештному домі, тобто в спеціальній установі виконання покарань.

Прокуратурою доведено, що зловмисник систематично протягом декількох місяців умисно знущався над рідною сестрою. Чоловік ображав жінку нецензурними висловлюваннями, принижував, залякував та застосовував відносно неї фізичну силу, що призвело до фізичних та психологічних страждань потерпілої.

Раніше чоловік вже притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства, однак на шлях виправлення не став.

Пресслужба Херсонської обласної прокуратури

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон