Петро Порошенко: Херсонщина – перспективний регіон

Переконаний кандидат в Президенти України Петро Порошенко, який під час робочого візиту зустрівся з тисячами мешканців нашої області в центрі Херсона - на площі Свободи.

В ході живого спілкування, Петро Порошенко запевнив херсонців, що наша область має величезний, перш за все - аграрний потенціал, але не розвиваючи його – високого результату отримати не можливо: «Херсонщина - це чудовий регіон з величезними перспективами», – сказав Петро Порошенко. – Сьогодні українське село має бути локомотивом розвитку України».

«Що для цього потрібно зробити? - запитав Петро Олексійович, і тут же висловив своє бачення. - Дивіться: кожен фермер повинен отримати будь-які можливості для того, щоб не за безцінь реалізовувати свою продукцію. Зерно, овочі, молоко – все це має справедливо оцінюватись. Розвиток інфраструктури села має бути пріоритетним завданням нової влади та нового Президента».

Петро Порошенко на зустрічі з херсонцями високо оцінив труд українських фермерів, працівників сільського господарства, мешканців села, які сьогодні працюють і дають результат, всупереч корупційним схемам Міністерства аграрної політики.

«Сьогодні і рівень врожаю зростає, і рівень продуктивності праці, і рівень якості продукції. Але держава не має розподіляти допомогу нашим аграріям з бюджету корупційним шляхом, тому що більша половина цієї допомоги просто розкрадалася... Таке Міністерство нам не потрібне, - категорично заявив кандидат в Президенти України.

- І селянину не потрібні вказівки коли йому сіяти, і коли збирати врожай. Не треба, щоб на шиї платника податку сиділи стільки чиновників, які нічого для села не роблять. Селяни на сьогоднішній день повинні отримувати ту частину пільг, які надаються сільським виробникам у вигляді пільг по ПДВ та по іншим податкам. Вони не мають зникати в повітрі, а залишатися на розвиток інфраструктури села», - переконаний Петро Порошенко.

В команді Петра Порошенка є фахівці, які готові надати програму ефективного розвитку українського села: починаючи від працевлаштування і доступу до вищої освіти у містах для сільської молоді, яка зможе повернутись у село і отримати там належну роботу, і завершуючи розвитком зеленого туризму, меліорації, та цілої низки програм, які ми, на сьогоднішній день ефективно можемо використовувати: «Адже село – є одним із наших перших пріоритетів», – запевнив Петро Порошенко.

Тетяна Бойко

Фото Олександр Корняков

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон