На Херсонщині зниклу 15-річну дівчину поліцейські розшукали за 7 км від місця зникнення

Херсонщина, діти, поліція
Зниклу у с.Преображенка 15-річну дівчину працівники поліції розшукали за 7 км від домівки. Неповнолітня пішла з дому 15 лютого. Мамі сказала, що піде в аптеку за ліками і не повернулася. Поліцейські виявили дівчину 17 лютого за селом Балтазарівка біля зупинки громадського транспорту. З дівчиною все добре.

У пошуках неповнолітньої задіяли особовий склад кількох відділень поліції, ювенальних поліцейських, військовослужбовців та жителів територіальних громад. До пошуків активно долучилися волонтери та небайдужі громадяни, які у соціальних мережах поширювали інформацію поліцейських про дівчину. Правоохоронці відпрацьовували с.Преображенка та сусідні населені пункти, спілкувалися зі знайомими та друзями дівчини.

Від жителів Преображенського старостинського округу надійшла інформація, що дівчину бачили за 7 км від місця зникнення – у с.Балтазарівка. Туди негайно направилися працівники відділення поліції №3 (смт Чаплинка), які ретельно перевірили населений пункт. Дівчину виявили за територією села біля зупинки громадського транспорту.

З неповнолітньою було все добре. Дівчина пояснила, що весь час гуляла з подругами. Причиною свого вчинку назвала те, що батьки нібито не дозволяють їй гуляти стільки, скільки вона хоче. З неповнолітньою поліцейські провели виховну бесіду та відвезли до батьків.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон