Депутатка від "Нашого краю" номінована на звання "Жінка року-2022"

Депутатка, Наш, край
Депутатка від «Нашого краю» Дар’я Маркотет номінована на звання «Жінка року-2022», яке проходить уперше в Каланчацькій громаді Скадовського району.

Конкурс, започаткований виконавчим комітет селищної ради стартував 20 січня поточного року. За результатами першого етапу та опрацювання заявок конкурсна комісія сформувала список конкурсанток для дев’яти номінацій.

Дар’я Маркотет представлена в номінації «Державна служба і місцеве самоврядування». З 2019 року вона очолює Центр надання адміністративних послуг, який з’явився у громаді завдяки її ініціативі та активної участі. А також бере участь у різноманітних проектах і конкурсах, які сприяють розвитку громади.

У кого є бажання підтримати Дар’ю МАРКОТЕТ, просимо зайти на Фейсбук сторінку Каланчацької громади за посиланням та поставили лайк під її фото Дар’ї.

Онлайн-голосування триватиме до 24 лютого включно. Просимо підтримати нашу депутатку!

ХОО ПП НАШ КРАЙ

ВАЖЛИВО! Зараховуються лише лайки, що будуть поставлені безпосередньо під фотографією виключно на Facebook-сторінці Каланчацької громади, перепости на інші сторінки та коментарі НЕ ЗАРАХОВУЮТЬСЯ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон