На Херсонщині шкільних кухарів навчатимуть сучасним методам приготування

Херсон, тренінгова програма, кухарі
Херсон – перший із п’яти обласних центрів України, де стартує навчання шкільних кухарів у рамках реформи шкільного харчування.

Це допоможе кухарям впроваджувати нововведення з рекомендованого меню, розробленого командою Євгена Клопотенка. Кухарі зможуть опанувати сучасні методи роботи та підготуватися до роботи з рецептурами на новому та застарілому обладнанні на прикладі страв з нового рекомендованого меню.

Запрошуємо журналістів долучитися до заходу!

Дата та час: відкриття навчальної тренінгової програми для кухарів шкіл Херсонщини стартує о 10:00 у Херсонському вищому професійному комерційному училищі (пр. Сенявина, 26). Акредитація розпочнеться о 9:45.

О 10:00 подію відкриватимуть:
  • Андрій Шибаєв, перший заступник голови ХОДА;
  • Юрій Ромаскевич, генеральний директор Державної установи «Херсонський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ»;
  • Дар’я Сєдлєр, регіональна координаторка проєкту «Діємо для здоров’я» в Херсонській області;
  • Наталя Клим, начальниця головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області;
О 10:30 офіційне відкриття завершиться і розпочнеться теоретична частина навчання кухарів. О 13:00 кухарі розпочнуть приготування їжі, тож за бажанням ви можете завітати на локацію о 13:00 та відзняти яскравий робочий процес кухарів у дії.

На події ви дізнаєтеся, з якими проблемами стикаються сьогодні шкільні кухарі та як навчання допоможе їм втілювати реформу шкільного харчування на місцях більш ефективно, щоби підтримувати здоров’я та добробут школярів.

Концепція навчальної тренінгової програми розроблена на базі напрацювань команди проєкту Cult Food, МОЗ, ЮНІСЕФ та спеціалістів Україно-швейцарського проєкту “Діємо для здоров'я", що реалізується за підтримки Швейцарії та має на меті скорочення поширеності неінфекційних захворювань в Україні та запобігти передчасній смертності від НІЗ в Україні.

Щоб акредитуватися на подію або дізнатися більше, пишіть:

Анастасія Медвідь, amedvid@onehealth.com.ua, (050) 423 79 18;
Ярослав Малий, cultfood.ek@gmail.com, (096) 816 67 91.

Управління внутрішньої та інформаційної політики Херсонської ОДА
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон