Поліція Херсонщини закликає всіх мешканців неухильно дотримуватися карантинних обмежень

Херсонщина, карантин, поліція
На сьогоднішній день показники захворюваності на COVID-19 залишаються на високому рівні. За інформацією МОЗ, за минулу добу на Херсонщині зафіксовано 891 новий підтверджений випадок коронавірусної хвороби COVID-19. Поліція закликає усіх громадян уникати відвідування місць масового скупчення, неухильно дотримуватися соціальної дистанції та вимог карантинних обмежень. У разі виникнення будь-яких симптомів хвороби неодмінно звертатися до лікарів та залишатися вдома.

Звертаємо увагу, що на території області щоденно працюють рейдові групи з числа поліцейських та Держпродспоживслужби, які перевіряють дотримання наявних карантинних обмежень громадянами та суб’єктами господарювання.

Також поліцейські перевіряють наявність та достовірність сертифікатів. Нагадаємо, що як видача, так і використання підроблених документів – це злочин. Згідно з ч.1 ст.358 Кримінального кодексу України підроблення документу карається штрафом до 17 тисяч гривень або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років. В свою чергу, ч.4 ст.358 ККУ передбачає, що використання завідомо підробленого документа карається штрафом до 850 гривень або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років.

Поліція Херсонщини звертається до громадян. Пам’ятайте! Здоров’я всіх залежить від дисциплінованості і правосвідомості кожного.

Вакцинуйтесь, неухильно дотримуйтеся всіх карантинних обмежень. При перших проявах хвороби залишайтеся вдома, звертайтеся до свого сімейного лікаря та виконуйте всі його рекомендації. Будьте відповідальними та свідомими у своїх діях. Бережіть себе та близьких!

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон