У Генічеському районі триває формування батальйону територіальної оборони

Генічеськ, територіальна, оборона
Про це повідомив командир 197 окремого батальйону територіальної оборони 124 окремої бригади територіальної оборони – начальник штабу територіальної оборони Генічеського району
До штату військової частини можуть подавати свої кандидатури військовослужбовці запасу, чинні військовики, військовозобов’язані.

«З 18-го січня на території Генічеського району почалося формування окремого батальйону територіальної оборони. Наразі штат батальйону складає 45 осіб, проходять службу за контрактом близько 70%. Більшість посад сержантського складу укомплектована, та набір продовжується», – зазначив Андрій Балаєв під час пресконференції в медіа-центрі IPC-Генічеськ.



Як повідомлялось, до складу бригади тероборони Херсонщини входять шість батальйонів, що розташовані в Херсоні, Каховці, Білозерці, Скадовську, Іванівському та Генічеському районах.

До складу тероборони віднині входять дві категорії військовослужбовців: перші, підписавши контракт, несуть службу постійно, але більша частина – живе звичайним життям та має з’явитися до військової частини лише за умов зовнішньої агресії.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон