У Херсоні депутати профінансують територіальну оборону після рекомендацій бюджетної комісії

Херсн, бюджет, фінанси
Такого висновку депутати Херсонської міської ради дійшли вчора, 16 лютого під час розгляду цього питання на позачерговій сесії міськради

На сесії виступив командир бригади тероборони Дмитро Іщенко, який розповів, що від Херсона очікують допомоги в облаштуванні будівлі для штабу міського батальйону та управління тероборони.

"Для відновлення приміщення, яке було надане 28 січня на сесії, – приміщення школи № 42. Але вона з 2011 року не діє і потрібні кошти на її відновлення: електропостачання, водовідведення, водопостачання, опалення, заміни вікон, ремонт даху. Це все приблизні підрахунки, вони десь набігають на понад два мільйони", - говорить командир 124-ї бригади територіальної оборони.

Депутати під час сесії не планували надавати гроші, розповів капелан Андрій Калита, вони вислухали інформацію про загін тероборони: "Ми будемо просити й головного військкома, і керівника тероборони, щоб був складений фінансовий проєкт - що потрібно."

Далі справа за бюджетною комісією, говорить секретарка міської ради Галина Лугова: "Треба обов'язково дивитися бюджет, які в нас залишилися залишки у бюджеті... Якщо питання швидко пройде всі процедури, то є можливість розглянути його на сесії міськради 25 лютого".

Також під час позачергової сесії депутати Херсонської міської ради закликали до єдності та підтримки Збройних сил України, зокрема загонів територіальної оборони, та підтримали звернення до Президента та Верховної Ради України.

За матеріалами Суспільне.Херсон
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон