Із зерен херсонських кавунів: у Дубаї представили унікальну олію в капсульній оболонці

Херсон, кавуни, технології
«Херсонські підприємці презентували унікальний продукт — капсульовану олію з насіння кавуна.

Це новинка на ринку продуктів здорового харчування, яка містить цілу низку поживних речовин», — йдеться у повідомленні International Trade Centre Ukraine на їхній сторінці у Facebook.

Унікальний продукт – олія з кавунового насіння у капсульній оболонці – отримав високу оцінку на міжнародній виставці Gulfood Trade Show у номінації серед органічних продуктів.

Олія у вигляді капсул має велику кількість поживних речовин, а використовувати її можна і як компонент до салату, і як самостійні ласощі у вигляді десерту. Більш того, вона абсолютно безпечна для людей, які страждають на цукровий діабет.

Цікавий гастрономічний продукт було створено співробітниками Асоціації у Херсоні та подано на престижний міжнародний конкурс, що проходить в Об’єднаних Арабських Еміратах з 13 по 17 лютого.

За словами одного з розробників Валерія Федоренка, продукт містить органічну олію кавуна, при цьому у його складі зовсім немає цукру, вуглеводів та білків. Внісши такий продукт до раціону, можна отримати унікальний комплекс корисних речовин, які легко засвоюються організмом і забезпечать зарядом енергії та бадьорого самопочуття протягом усього дня.

При цьому інноваційний продукт довго зберігається, оскільки захисна капсульована оболонка ефективно захищає кавунову олію від пересихання.

Коли капсульована олія надійде у продаж – не повідомляється. Проте вже зараз можна спрогнозувати, що нова інноваційна розробка херсонців матиме великий попит. Особливо – серед любителів правильного харчування, дієтологів та просто цінителів натуральних, корисних та оригінальних продуктів. При цьому не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Позитивно новинку оцінили і херсонці, радіючи за успіх своїх земляків у соціальних мережах.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон