На Херсонщині команда "Нашого краю" продовжує радувати дітей подарунками

команда, наш край, подарунки
Цього разу заохочувальні сюрпризи від «Солодкої годівниці» «Нашого краю» отримали десять сімей Скадовської громади - багатодітним родинам вручили великі пакунки канцелярських наборів, а іншим – по фітнес-трекеру.

Усі подарунки голова Скадовської районної організації ПП «Наш край» Людмила Козлова разом із колегами по фракції розвозили особисто додому.

«Втішно спостерігати за тим, як радіють подарункам дітлахи, які до того з такою ж завзятістю прагнули зробити щось корисне для живої природи, облаштовуючи годівниці для птахів. З особливого, що впало в око, це те, що всі були здивовані таким дорогим подарункам. Діти раділи від душі. Від’їжджаючи від двору, у дзеркало заднього виду машини було видно малечу, яка підплигувала з радісними вигуками. Приємно робити добро командою – адже акцію «Солодка годівниця» в нашій громаді ми втілювали всією фракцією – з Ігорем Булюком, Анною Соценко та Віталієм Соценком», - відзначила Людмила Козлова.

Поміж переможців «Солодкої годівниці» в громадах, лише у Скадовській відзначили одну дорослу людину – це вчителька молодших класів Інна Кубанцева. «Інну Володимирівну люблять діти й поважають батьки. Вона набрала велику кількість лайків за свій ФБ-пост із годівницею. Тому, ми не могли закрити очі на ці два суттєві позитивні факти», - додав Ігор Булюк.

В деяких сім’ях до участі в акції підійшли ґрунтовно й залучили усі покоління. Так, в родині Таржанових фото з годівницею представляли онучка з бабусею, яке зробила мама.

А одну із багатодітних родин, яка проживає у с.Приморське, аби вручити подарунок, довелося шукати кілька днів – телефон мами Здени Василівни не відповідав.

Також Людмила Козлова поділилася, що для представників партії стало сюрпризом рішення вручити заохочувальні призи дітям однопартійців, які виконали всі умови акції й за яких проголосували багатьма лайками.

Тож всі подарунки потрапили до переможців. Скадовська фракція міської ради «Нашого краю» одностайна в тому, що дитячі усмішки та старання - це краща демонстрація правильності обраного шляху.

XOO ПП НAШ KPAЙ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон