Голова Херсонської облдержадміністрації: Ми тримаємо системи цивільного захисту напоготові

Лагута, системи цивільного захисту
Про це голова облдержадміністрації Геннадій Лагута повідомив у соцмережах. Україна протистоїть російській агресії з 2014 року, і зараз продовжує боротьбу за свою територію. Ми тримаємо системи цивільного захисту напоготові.

Шановні жителі області! Важливо знати, що потрібно робити першочергово.

Якщо ви почули звуки сирен, переривчасті гудки підприємств або звуки гучномовця, що тривають протягом кількох хвилин, це означає попереджувальний сигнал «УВАГА ВСІМ»:

  • Увімкніть телебачення або радіо: інформація передається офіційними каналами протягом 5 хвилин після сигналу «УВАГА ВСІМ». Зокрема, у Херсоні та області інформація цивільного захисту до населення буде транслюватися по ефірним теле-радіоканалам UA:ХЕРСОН та їх онлайн версіям на офіційному веб-сайті філії. ФМ-радіо на чистоті 100,6 МГц та 105,8 МГц.
  • Прослухавши повідомлення, виконуйте інструкції;
  • Залишайте теле- і радіоканали увімкненими ― через них може надходити подальша інформація.
На даний час територіальна автоматизована система централізованого оповіщення знаходиться у справному стані та готова до використання за призначенням. Перевірка апаратури оповіщення проводиться відповідно до графіку перевірок (щоденно).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон