У Херсоні в лікарню доставили неповнолітню дівчину у стані алкогольного сп'яніння

Херсон, поліція, неповнолітні
В Херсоні у лікарню доставили неповнолітню дівчину у стані алкогольного сп’яніння. У нічний час вона перебувала у приміщенні одного з розважальних закладів, де їй стало зле. Дівчині надали необхідну медичну допомогу, загрози її життю або здоров'ю немає.


Працівники ювенальної превенції провели всебічну перевірку за цим фактом. Встановили, що дівчині 13 років, її родина на обліку соціальних служб не перебуває. Інспектори опитали персонал розважального закладу, де перебувала неповнолітня, а також встановили свідків. На адміністратора закладу склали адміністративний протокол за ст.180-1 «Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування» КУпАП. На одного з батьків неповнолітньої склали протокол за ст.184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» КУпАП.

Шановні громадяни❗️ Нагадуємо, що дітям віком до 16 років заборонено самим без супроводу батьків перебувати у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування з 22:00 до 06:00.

Власники закладів розваг та громадського харчування з 22:00 до 06:00 години мають право вимагати у відвідувачів документи, що підтверджують досягнення ними 16-річного віку.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон