На Херсонщині у цьому році вже сплатили 27,7 мільйона гривень військового збору

Херсон, пдатки, війна
За перший місяць цього року платники податків Херсонщини перерахували до державного бюджету 27,7 млн гривень військового збору з приростом до минулорічних надходжень – майже 4,4 млн гривень.

Про це повідомив в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим місцевим засобам масової інформації.

Позитивної динаміки надходжень цього збору досягнуто завдяки проведенню інформаційно-роз’яснювальної роботи з роботодавцями, потенційними та реальними найманими працівниками, рейдів робочих груп з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення, а також обстеження місць провадження діяльності суб’єктів господарювання.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку сумлінним роботодавцям регіону, які дотримуються вимог трудового й податкового законодавства, збільшують розмір заробітної плати найманих працівників, вчасно й у повному обсязі сплачують до державного бюджету військовий збір.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон