Серед переможців "Солодкої годівниці" в Каланчацькій громаді чимало багатодітних родин

Херсонщина, солодка, годівниця
У Всеукраїнській акції «Солодка годівниця» від «Нашого краю» взяли участь багато родин, які проживають на Херсонщині.

«Діти залюбки долучилися до акції від «Нашого краю», отримували пакунки з цукерками, перетворювали їх на годівницю для птахів, фотографувались та оформлювали пост зі своїм фото у фейсбуці з хештегами #Наш_Край_оберігає та #Наш_Край_оберігає_Херсонщина.

"У ході підбиття підсумків, ми звернули увагу на те, що серед учасників чимало багатодітних сімей. А там, де багато дітей, завжди потрібно більше, ніж іншим. Тому, відрадно, що серед тих, хто отримав заохочувальні подарунки в Каланчацькій громаді, є такі сім’ї й ми з превеликою радістю поздоровили їх", - розповів представник партії «Наш край» Андрій Лабушний.

Серед шести подарунків, які поїхали в Каланчацьку громаду, чотири передали в багатодітні родини. Серед них сім’я Фурс із 6 дітей, сім’я Ігнатенко із 5 дітей, сім’я Марцей із 3 дітей, всі вони із Каланчака та родина Андрія Парипса, який виховує сам трьох діток із Роздольного. Ці родини отримали великі набори канцелярії, там необхідні школярам.

Також отримали свої заохочувальні призи – фітнес-браслети Артур Малик із Роздольного та Катя Гонта із Олександрівки.


«Наш край» щиро вітає переможців і вдячний усім, хто подбав про птахів зимової пори та долучився до добрих справ!

ХОО ПП НАШ КРАЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон