У Херсоні нетверезі водії продовжують їздити вулицями міста

Херсон, нетверезі, водії
У суботу, близько 6-ї ранку, поліцейські отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на площі Павла Дубинди. За вказаною адресою інспектори дійсно виявили автомобіль ВАЗ 21081, який скоїв наїзд на електроопору.

Під час спілкування з керманичем охоронці порядку помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту Драгер, на що чоловік відмовився.

Також, у неділю, близько 2-ї години ночі, на лінію 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Кримській водій автомобіля Ford Escort в’їхав у кущі, ймовірно, перебуває в нетверезому стані.

На місці водій пояснив, що причиною наїзду на перешкоду стала відмова гальма. Під час спілкування з громадянином поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували пройти у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту Драгер, на що він відмовився.

Отож, в обох випадках охоронці порядку склали на херсонців протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

Патрульна поліція Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон