На Херсонщині поліцейські розшукали чотирьох зниклих безвісти дітей

Херсонщина, зниклі, діти
Упродовж минулого тижня на території Херсонської області працівники поліції розшукали чотирьох зниклих безвісти дітей. З усіма неповнолітніми все добре, вони знаходяться з рідними.

1) В поліцію звернулася жителька смт Білозерка. Вона повідомила, що її 14-річна донька пішла гуляти і до вечора додому не повернулася. Правоохоронці відпрацювали дружні зв’язки дівчини та перевірили населений пункт. Встановили, що вона могла поїхати до свого друга у сусіднє село. Поліцейські рушили у напрямку села і побачили дівчину, яка пішки йшла уздовж траси. З неповнолітньою було все добре. Вона пояснила, що вирішила піти в гості до друга, про що не попередила своїх рідних. З дівчиною поліцейські провели профілактичну бесіду та відвели додому.

2) В Херсоні у поліцію звернулася місцева жителька. Вона повідомила, що її 14-річна донька після заняття у репетитора мала прийти до неї на роботу. Але там дівчинка не з’явилася і додому не повернулася. Поліцейські відпрацювали місто і виявили неповнолітню біля кафе в центрі. Дівчина пояснила, що гуляла і забула попередити матір про зміну своїх планів. З неповнолітньою правоохоронці провели профілактичну бесіду та передали матері.

3) В Херсоні зник 12-річний хлопець. Його мати розповіла поліцейським, що син грав у дворі, після чого зник. Мобільного телефону хлопчик не мав. Працівники поліції встановили коло друзів неповнолітнього і почали перевірку. За годину місцезнаходження хлопця встановили. Він знаходився вдома у свого товариша, який мешкає у сусідньому під’їзді. Хлопчик пояснив, що пішов в гості до друга, де вони грали у комп’ютерні ігри. Інспектори провели хлопця додому та передали матері.

4) У Білозерці поліцейські за кілька годин розшукали 15-річну дівчину. Зі слів її матері, донька пішла з дому гуляти і не попередила про своє місцезнаходження. На телефонні дзвінки дівчина не відповідала. Оперативники відпрацювали населений пункт, поспілкувалися з друзями зниклої і виявили дівчину вдома у її знайомого. З неповнолітньою було все добре. Вона пояснила, що пішла в гості до друга, який потім мав провести її додому. Поліцейські провели з дівчиною профілактичну бесіду та передали матері.

Поліція Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон