"Таврія" посилює захист

Таврія, футбол, захист
Спортивний клуб «Таврія» підписав контракт з досвідченим центральним захисником Денисом Притиковським.

28-річний гравець відомий своїми виступами у складах: «Полтави», рівненського «Вересу», новокаховської «Енергії», горностаївського «Миру», житомирського «Полісся», львівських «Карпат» та інших клубах.

Минулий сезон Денис виступав у складі першолігового «Полісся», за який відіграв 11 матчів. Нинішній чемпіонат розпочинав у складі «Карпат» зі Львова (Друга ліга, група А). За «зелено-білих» відіграв шість поєдинків і відзначився одним забитим м’ячем.


Денис Притиковський почав займатися футболом з юних років. Виступав за першу та другу команду «Відрадного» в чемпіонаті Києва. У Дитячій юнацькій футбольній лізі виступав за київські клуби «Динамо» та «Арсенал». З липня 2011 року по березень 2014 року грав за молодіжний склад «Арсеналу». У березні 2014 року перебрався в «Полтаву». Дебютував у футболці «городян» 4 травня 2014 року в переможному (2:1) поєдинку 26-го туру Першої ліги проти київського «Динамо-2». Також, виступав у складі молодіжних збірних України (U-17 та U-19)
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон