На Херсонськаій верфі SMG планують збільшити обсяг виробленої продукції більш ніж на 60 відсотків

Херсон,  SMG, Нідерланди
На Херсонській верфі Smart Maritime Group будуватимуть серію суден для замовника з Нідерландів. Про це повідомила пресс-служба верфі.

«Наші корабели уклали контракт на будівництво серії суден для замовника з Нідерландів. Це хороший знак, що обіцяє надійне завантаження потужностей підприємства на кілька років уперед, повну зайнятість робітників та отримання ними стабільної зарплати», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що у лютому 2022 року буде закладено ще один новобуд, але вже повнокомплектний. Це буде буксир для українського замовника.

За словами генерального директора SMG Дмитра Краснікова, у цьому році планується збільшити обсяг виробленої продукції більш ніж на 60 відсотків, що становитиме 800 млн. грн.

Нагадаємо, що Херсонська верфь розташована на півдні України, в гирлі річки Дніпро. За свою піввікову історію завод здобув репутацію надійного партнера.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон