У Херсонському держуніверситеті відновлює роботу Школа юного фізика, математика та інформатика

ХДУ, математика, курси
Вже цієї суботи, 12 лютого, на факультеті комп’ютерних наук, фізики та математики Херсонського державного університету відбудуться перші в цьому семестрі заняття з математики в Школі юного фізика, математика та інформатика. Навчання проводять досвідчені викладачі факультету на безоплатній основі в змішаному та очному форматах.

Як зазначає декан факультету комп’ютерних наук, фізики та математики Тетяна Гончаренко, робота фізико-математичної школи є традицією факультету вже більше 50 років. На жаль, пандемія внесла певні корективи. Але Школа не зупиняє своєї роботи.

На заняттях викладачі з учнями розбиратимуть цікаві задачі з фізики та математики, в тому числі завдання ЗНО. Крім того, старшокласники матимуть змогу познайомитися з факультетом, аби в подальшому долучитися до когорти студентів.

Навчання триватиме з 12 лютого по 23 квітня щосуботи на базі ХДУ з двох предметів – математика та фізика за графіком. Стати учасниками Школи можуть учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста та області.

Пресцентр ХДУ

Детальна інформація щодо розкладу роботи Школи розміщена на сайті університету.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон