У Херсоні двом сиротам небайдужі містяни відремонтували квартиру

Херсон, допомога, сироти
У Херсоні закінчили капремонт у квартирі на вул. Комкова – у ній живуть Катерина та Віталій Ковальським, діти, позбавлені батьківського піклування.

Як повідомляє мерія Херсона, квартиру відремонтували «спільними зусиллями влади, благодійників та меценатів». Про це розповіла голова Корабельної райради Херсона Наталія Чорненька:

«Квартира, де діти жили до того, як втратили батьків, була дуже запущена. Тому ми, підписавши Меморандум про співпрацю з Благодійним фондом «Нові можливості», вирішили його капітально відремонтувати».

У квартирі, силами небайдужих херсонців, замінили двері, вікна, стіни, підлогу та стелю. Ремонт тривав трохи більше 6 місяців.

За словами Наталі Чорненької, Катя та Віталік після втрати батьків виховувалися у прийомній сім'ї в одному з райцентрів Херсонської області.

Катерині 17, і вона збирається вступати до Херсонського вузу, Віталію – 20, він служить за контрактом.

Як сказала Катерина Ковальська: «я не була тут 8 років, і те, що я бачу зараз, дуже відрізняється від того, що я пам'ятала всі ці роки. Дякую людям, які зробили нам такий подарунок».


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон