"Таврія" впевнено обіграла "Енергію"

таврія, футбол, енергія
Чотири забиті м’ячі, взятий воротарем пенальті та радість перемоги, - так пройшов другий контрольний матч для сімферопольської "Таврії" в у 2022 році.

Сьогодні, 10 лютого, на стадіоні «Локомотив», що у Таврійську, сімферопольська «Таврія» впевнено перемогла новокаховську «Енергію».

Двічі відзначився голами у ворота суперника Бойко. Збільшив рахунок до 3:0 Прийомов і ще один гол за «Таврію» записав гравець на перегляді - 4:0. «Енергія» намагалась реалізувати пенальті, втім суперник не вистояв проти майстерності Герасименка.

Футбoльний клуб «Taвpiя» - укpaїнcький футбoльний клуб iз Ciмфepoпoля, AP Kpим. Зacнoвaний у 1958 poцi, чepeз aнeкciєю Kpиму Pociєю у 2014 poцi пpипинив cвoє icнувaння. Biднoвлeний у 2016 poцi. Бaзуєтьcя в Xepcoнcькiй oблacтi, пpoвoдить cвoї дoмaшнi мaтчi нa cтaдioнi «Мap'янiвcький» у ceлi Мap'янiвкa Kaxoвcькoгo paйoну. Пpeзидeнт клубу - Eдуapд Peпiлeвcький.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон