На Херсонщині поліцейські винесли паралізовану жінку та її безпритомного сина з палаючого будинку

Херсонщина, пожежа, порятунок
Вночі, 9 лютого, раптово спалахнув приватний будинок у Великих Копанях. З нього «швидка» забрали матір та сина. Як повідомляє прес-служба поліції Херсонської області, їх врятували поліцейські.

До поліції Олешок 9 лютого близько 4 години ранку надійшло повідомлення від 65-річного мешканця села Великі Копані про пожежу. Сказав, що в його будинку сильно задимлено, а всередині перебуває паралізована дружина. Туди виїхала група реагування поліції.

На місці події заявник розповів, що в одній із кімнат залишається його дружина, а на підлозі у коридорі лежить син, і він не може їх сам витягти. Поліцейські Дмитро Туфекчі та Михайло Куреня забігли до будинку та витягли 35-річного чоловіка, який лежав непритомний у коридорі.

На вулиці чоловік прийшов до тями. Потім поліцейські повернулися по жінку, яку її чоловік намагався самостійно витягнути надвір. Вони допомогли потерпілим вийти на свіже повітря. У жінки на руці були сильні опіки, поліцейські надали медичну допомогу.

У цей час прибули пожежники та «швидка». Пожежу загасили жінку та її сина госпіталізували.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон