У Херсоні оштрафували дідуся, який продавав яблука

Херсон, штраф, інспекція
Представники Херсонської міської влади героїчно склали адміністративний протокол на дідуся, який продавав яблука на одній із вулиць Херсона, - пише Мост.

Фото опублікувало видання «Вгору», додавши, що штраф виписують працівники міської "Муніципальної варти". Хоча, наскільки ми вже зрозуміли, працівники варти носять уніформу, подібну до військових, а на фото люди, більш схожі на гопників, одягнені в традиційні костюми мешканців міських околиць.

Тож ми припускаємо, страшний злочин документували працівники Інспекції з благоустрою.

Ці фото викликали бурю коментарів у соцмережах: «Я хотів би подивитися, як ці охоронці виписують штраф баригам, які сигаретами торгують контрабандними))) Муніципальна стража…клоунада…», - написав Олександр.

«Це до перших підстрачників. Розбіжиться та Варта аж бігцем. Купа стихійних ринків, а вони до діда причепилися. Наш мер як завжди не туди вступив. Потрібно запитати тих, хто в його партії - як це взагалі розуміти?», - вважає Дмитро.

«Бідненький дідусь. На ці фото навіть дивитися соромно», - пише Ірина. - «А хто це такі? Дід намагається вижити, а ці халяви протоколи катають. Тварі. Ущербні», - вважає Костянтин.

Зважаючи на все, дідусеві доведеться сплатити адмінштраф, у районі тисячі гривень... Якщо у членів адмінкомісії, вистачить совісті його накласти, звичайно.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон