На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваного у збуті метамфетаміну

Херсон, поліція, наркотики
Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно зі слідчими відділення Каховського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури затримали чоловіка, який збував небезпечну психотропну речовину метамфетамін.

Поліцейські з’ясували, що 31-річний каховчанин налагодив збут метамфетаміну. Психотропну речовину він збував під час особистих зустрічей із потенційними покупцями. Зловмисника затримали за місцем проживання.

Під час обшуку в його квартирі та автомобілі поліцейські виявили 32 пакетики типу «Zipp-lock» із речовиною, схожою на метамфетамін.

Також у підозрюваного вилучений мобільний телефон та гроші, отримані від злочинної діяльності. Нині поліцейські встановлюють канал надходження психотропної речовини. Вилучене направили на дослідження.

Зловмисник раніше до кримінальної відповідальності не притягався. Наразі він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ст.307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон