У Херсоні депутату повідомили про нову підозру в привласненні 13 мільйонів бюджетних коштів

Херсон, поліція, підозра
Нагадаємо, що слідчим управлінням поліції Херсонщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури розслідується кримінальне провадження про незаконне заволодіння грошовими коштами бюджету одного з селищ. Підозрюваними є колишній селищний голова, а нині – депутат однієї з міських рад, колишній секретар селищної ради, двоє приватних підприємців та інженер технагляду. Наразі усім інкримінують скоєння злочинів у складі організованої групи.

За словами керівника відділу детективів обласного управління поліції Ігора Дем’янюка, слідчі встановили, що фігуранти розробили схему та привласнювали кошти місцевого бюджету, які були виділені на капітальний ремонт доріг на території селища.

Вчора, 07 лютого, ексголові селищної ради повідомили про нову підозру в скоєнні злочину в складі організованої групи, якій нині інкримінують загалом 81 епізод. За висновками фахівців із судових будівельно – технічних експертиз, наразі порушення виявлені в ремонті 26 дорожніх ділянок.


Загальна сума привласнених бюджетних коштів становить понад 13 мільйонів гривень. Досудове розслідування триває. Слідством перевіряються інші факти протиправної діяльності колишнього посадовця.

Відділ комунікації поліції Херсонської області
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон