У Херсонській облдержадміністрації купують за державні гроші екзотичні рослини

Херсон, ОДА, рослини
Херсонські чиновники тягуться до природньої краси - нещодавно за державний кошт придбали екзотичну рослину – драцену.

У Департаменті інфраструктури ХОДА купили декоративну драцену «Мажента», витративши на це 2144 гривні бюджетних грошей. Вазон для драцени коштував державі ще додаткові 498 гривень.Про це йдеться на Прозоро.


Загальна сума декорування екзотичною рослиною кабінету чиновників склала 2644 бюджетні гривні. Драцену та вазон Управлінню інфраструктури поставить ТОВ «Епіцентр К».


Згідно з останніми закупівлями на Прозоро, у департаменті інфраструктури ХОДА надають перевагу роботі в комфортних умовах. Так, перед драценою тут витратили 33504 гривні на закупівлю так званих “Товарів народного споживання”. Фактично чиновники тоді придбали кавомашину, телевізор та холодильник за кошти бюджету.

А нещодавно цей же структурний підрозділ ХОДА закупив у місцевої фірми послуги з миття автомобілів на 40 тисяч гривень. Митимуть авто протягом всього 2022 року. Ну звісно, яка ж робота на немитому авто...

За матеріалами "ІРС-Херсон"
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон