У Херсоні в обласній дитячій лікарні затримують зарплатню

Херсон, зарплатня, лікарня
«Уклінне прохання поставитися з розумінням»: у Херсоні в обласній дитячій лікарні затримали зарплатню. Лікарів просять потерпіти до 8-10 лютого. А потім обіцяють виплатити підвищену зарплату та нікого не скорочувати.

Про це йдеться у зверненні її директора І.В. Холодняк на сайті лікарні:

«Уклінне прохання поставитись з розумінням до тої прикрої ситуації, яка виникла у зв'язку з несвоєчасною виплатою заробітної плати.

Станом на 1 лютого 2022 року, незважаючи на те, що КНП “Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня” своєчасно були надані документи до Національної служби здоров'я для підписання договору по пакету медичних послуг, договір не надійшов і коштів за січень не надійшло. У зв'язку з підвищенням заробітної плати (медичних сестер до 13,5 тис грн, лікарів - до 20 тис грн) прихідного бюджету 2021 року повністю на сумму з підвищенням нам не вистачило.Ми виплатили аванс і частково заробітну плату. Після надходження коштів, які, за інформацією від Національної служби здоров'я, мають надійти 8-10 лютого 2022 року, співробітники отримають підвищену зарплату у повному обсязі.

На сьогоднішній день написано листи голові Херсонської обласної ради та у Національну службу здоров'я щодо негайного виправлення ситуації з своєчасного надходження коштів від НСЗ.

Хочу запевнити вас, що скорочення працівників на сьогоднішній день не планується. У зв'язку з підвищенням рівня захворюваності Соvid-19 йде перепрофілювання медпрацівників з одного відділення в інше, щоб надавалася медична допомога дітям з патологією Соvid-19. І надалі скорочення медперсоналу не планується».
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон