На Херсонщині підбивають підсумки акції "Солодка годівниця" від "Нашого краю"

Херсонщина, акція, партія
- Шановні друзі! Щиро дякуємо усім, хто взяв участь у Всеукраїнській акції «Солодка годівниця», яку провела політична партія «Наш Край». Під час святкових тижнів декілька тисяч подарунків роз'їхалися по всій Україні.

На Херсонщині команда депутатів разом з активістами роздала сім’ям із дітьми, вихованцям шкіл, дитсадків і соціальних центрів 3600 солодких пакунків. Це були не просто пакунки цукерок – а дарунки, які долучили маленьких і великих жителів області до добрих справ.

Задум, ініційований партією «Наш край» полягав у тому, що кожен, навіть найменший з нас, спроможний зробити світ навколо кращим і добрішим. Для цього подарункову коробку з цукерками потрібно було перетворити на годівничку, наповнити їжею для пернатих і почепити на дереві, таким чином, допомігши пташкам пережити зимові холоди.

Усі, хто залюбки долучився до цієї гарної справи, сфотографував свою годівницю, а потім розмістив її на сторінці у Фейсбук, мав змогу позмагатися за призи. За умовами акції три конкурсанти, які набрали сумарно найбільшу кількість лайків та репостів за свою публікації, отримають у подарунок сучасні гаджети.

Зважаючи на масштабність акції та велику кількість учасників, голова фракції "Наш край" Херсонської обласної ради Віталій Булюк вирішив заснувати більше номінацій та відзначити цінними подарунками не тільки трьох головних переможців. Тож заохочувальні призи також поїдуть до небайдужих, допитливих і креативних дітей в усі райони, де проходила акції. За попередніми підрахунками це близько 30 населених пунктів.

Прізвища переможців найперше шукайте на Фейсбук сторінці партії "Наш край" Херсонщина 3 лютого.

І головне - нам усім разом вдалося додати нашим дітям ще один щасливий спогад та ще один урок любові до нашого краю!

ХОО ПП НАШ КРАЙ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон