Голова Херсонської облради: Першочергове завдання голів усіх громад – це безпека громадян

Херсонщина, голова, облрада
Вчора, 28 січня, спільно з представниками ХОДА та правоохоронних органів, голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко взяв участь в обговоренні стану реалізації проєкту «Безпечне місто/Безпечна область» на Херсонщині:

- Наразі є такі громади в яких наявні лише 2 камери онлайн відеоспостереження.Це не припустимо! В сучасному світі вкрай важливе забезпечити системами відеоспостереження громади, за допомогою яких, в режимі онлайн можна контролювати стан інфраструктури, а також вони допомагатимуть в розкритті злочинів та розшуку дітей, яких шукають батьки.

Важливо встановити відеоспостереження у всіх громадах, а особливо у курортних. Адже безпека наших громадян та відпочивальників стоїть на першому місці. Ба більше, враховуючи, що Херсонщина туристичний край, безпека жителів області та відпочиваючих - це наш пріоритет. Саме завдяки камерам відеоспостереження ми зможемо контролювати та оперативно реагувати на кожну надзвичайну ситуацію.

Тож, наразі правоооронні органи обрахують кількість необхідного обладнання для найефективнішого впровадження в тергромадах Херсонщини систем відеоспостереження. Першочергове завдання голів усіх громад – це безпека громадян, - наголосив під час наради Олександр САМОЙЛЕНКО.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон