У Херсонському держуніверситеті вчителям вручили сертифікати

ХДУ, сертифікат, програма
В Херсонському державному університеті відбулося урочисте вручення сертифікатів про проходження курсу підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Упровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес Нової української школи».

У грудні протягом двох тижнів 12 вчителів Херсонської гімназії №16 з вивченням мов національних меншин Херсонської міської ради в дистанційному форматі здобували цінні знання.

Привітав учасників з успішним завершенням навчання та вручив сертифікати ректор ХДУ Олександр Співаковський: «Для нас учителі фундаментальних дисциплін є архважливим ресурсом. Та поступово стають золотим фондом не лише Херсона та області, а й України загалом.

Сподіваюся, що та освітня програма, яку ви засвоїли з нашими колегами, стане вам у нагоді. Вдячний, що ви обрали Херсонський державний університет. Упевнений, що наша подальша співпраця триватиме», – наголосив ректор.

У свою чергу, дирекція школи віддячила Олександру Співаковському за плідну співпрацю та вручила подяку за сприяння проведенню виробничої практики, адже в гімназії №16 пройшли практику рекордна кількість студентів – 20!

Також до привітань долучилася проректорка з навчальної та науково-педагогічної роботи Дар’я Мальчикова: «Ми сьогодні вчимося як правильно навчити вчителів, майбутніх вчителів працювати в умовах НУШ, ви вчитеся, адже до вас починають приходити учні. І відповідно тільки в щоденній та постійній співпраці ми можемо досягнути спільного результату», – зазначила Дар’я Мальчикова.

Розробниками курсу стали доценти кафедри біологія людини та імунологія Ігор Головченко та Анастасія Шкуропат. Впровадження освітньої програми здійснювалося Офісом доуніверситетської підготовки, післядипломної освіти та роботи з іноземцями.

Завдяки освітній програмі учасники курсу змогли осягнути важливі знання, що допоможуть у роботі в умовах Нової української школи.

Пресцентр ХДУ
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон