На що у Херсоні чиновники витрачають бюджетні гроші

бюджетні кошти, чиновники, флагшток
«Реабілітуватися» після гучного скандалу з падінням гігантського флагштока для державного прапора сповнені рішучості чиновники області, - пише Голос України.

Нагадаємо: новенький 70-метровий флагшток біля парку Слави торік завалив сильний порив вітру під час монтажних робіт. І сталося це за якихось два дні до святкування Дня прапору та урочистого відкриття об'єкта. На додачу, при падінні гігантська конструкція, яку не втримали ненадійні троси, впала просто на "Лексус" високопосадовця облдержадміністрації, розчавивши його вщент.

Однак тепер та ж ОДА проводить відкритий тендер на будівництво нового флагштока. За нього готові заплатити майже 19 мільйонів гривень, тоді як минулого разу знаковий об'єкт збиралися спорудити коштом спонсорів.

Що ж до пересічних херсонців, то вони такий "патріотичний порив" називають відвертий марнотратством. Якщо в скарбничці завелися "зайві" гроші, доцільніше у таку напружену годину протистояння російській агресії віддати їх на підтримку військовослужбовців ЗСУ та їхніх родин.

Або ж вкласти ці мільйони у будівництво оборонних споруд на адміністративній межі з окупованим Кримом, - вважають пересічні городяни.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон