В Херсоні відновили електропостачання у двох гуртожитках

Херсон, електорика, гуртожитки
Сьогодні відновлено електропостачання ще у 2 проблемних гуртожитках: на вул. Чорноморській, 6-А; П.Кедровського,2, - повідомляюь у пресслужбі Херсонської міської ради.

Після відключення електропостачання ТОВ “Херсонська обласна енергопостачальна компанія” жильці активізувалися зі сплатою за спожиту електроенергію. Зокрема, вчора ЖЕКом №1 було перераховано понад 100 тис. грн. за послуги.

Підключення відбулося після переговорів ЖЕКу №1 (за сприяння міського голови Ігоря Колихаєва) із підприєством ТОВ «ХОЕК», на яких було досягнуто домовленості про реструктуризацію боргу та розроблено графік його погашення.

Нагадаємо, що на минулому тижні постачальник електричної енергії “Херсонська обласна енергопостачальна компанія” через несплату за послуги ініціювала припинення електропостачання 8 гуртожитків та раніше ще одного.

Загальний борг всіх приміщень, що обслуговуються ЖЕКом №1 Суворовського району, перед ТОВ «ХОЕК» складав понад 1 млн грн.

Після досягнення домовленостей з постачальником електричної енергії було відновлено електропостачання у трьох з них, а також у гуртожитку на вул. Паравозній, 121. Пізніше було відновлено електропостачання в гуртожитку на вулиці Поповича, 15.

Начальник відділу з планування та координації управління житлового господарства департаменту міського господарства Дмитро Шалагін, коментуючи ситуацію з відключеннями, підкреслює, що лише сумлінна сплата за послуги жителями унеможливить винекнення подібних ситуації у майбутньому.

«У разі несплати мешканцями за послуги електропостачання за наступний розрахунковий період ТОВ «ХОЕК» може знову ініціювати вимкнення електропостачання. Важливо відсьогодні всім розраховуватися вчасно. Громадяни повинні нарешті зрозуміти, що вони мають контролювати цю ситуацію та непровокувати нових криз», – пояснює Дмитро Шалагін.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон