У Херсоні модернізують світлофори

Херсон, світлофори, модернізація
На перехресті вулиці Суворова та проспекту Ушакова у Херсоні встановили LED-смужку на пішохідному переході. Вона змінює колір відповідно до сигналу світлофора. Наразі у нашому місті такий перехід для пішоходів перший, але не останній...

Обладнати пішохідний перехід додатковим освітленням у міському управлінні транспортної, дорожньої інфраструктури і зв`язку вирішили ще минулого року. Це зробили для підвищення безпеки руху пішоходів, - розповіла начальниця управління Марина Віркун.

"В планах робіт управління ми передбачили 49, 5 тис грн на встановлення дублюючих світлофорних індикаторів для того, щоб зрозуміти подальше впровадження в Херсоні цього проєкту. Роботи виконуватись ТОВ "Спецбуд Херсон". Світлодіодні індикатори були надані миколаївською фірмою ТОВ "Електро інстал". Ми побачили позитивні відгуки від жителів міста", - говорить Марина Віркун.


За словами Марини Віркун, такі самі LED-світлофори встановлюватимуть і в інших місцях Херсона при проведенні капітального ремонту та модернізації світлофорів.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон