Херсонська міська територіальна громада наростила доходи місцевого бюджету

Херсон, громада, бюджет
За підсумками минулого року громада отримала для свого розвитку та забезпечення потреб її мешканців понад 2 млрд. гривень податків і зборів, що на 335 млн. перевищує показники попереднього року.

Основною складовою місцевого бюджету став податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) - його сплачено понад 1,4 млрд. гривень, — повідомляє прес-служба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Важливими джерелами наповнення місцевого бюджету були також надходження від сплати єдиного податку ‒ 349 млн. грн., плати за землю ‒ понад 104,3 млн., податку з реалізації підакцизних товарів ‒ понад 91 млн. та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки ‒ понад 36,2 млн. грн.

Відповідальне, свідоме та системне наповнення дохідної частини бюджету громади сприяє розвитку її інфраструктури, забезпечує фінансування соціальної сфери, покращення рівня життя громади.
© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон