Новокаховська "Енергія" продовжить Чемпіонат України в оновленому складі

Енергія, Нова, Каховка
У футбольному клубі «Енергія» Нова Каховка наразі відбувається масштабна ротація: як і анонсував президент клубу, депутат обласної ради Володимир Хвостов, склад «Енергії» посилюють.

«Сьогодні ми оновлюємо команду, впевнені, що цим ми виведемо її на новий вищий рівень. Адже високі результати нашої команди – це престиж, завдяки якому знатимуть не лише про Нову Каховку, а й про Херсонщину. А головне, про що я не втомлююся говорити, розвиток і підтримка спорту – це нові професіонали, нові переможці, врешті решт це здорова нація», - прокоментував Володимир Хвостов.


У період зимового міжсезоння «Енергію» залишили вісім гравців, натомість з’явилися три нові. Контракт з «Енергією» підписали півзахисники Владислав Жавко та Віктор Окатий, які раніше грали за ФК «Таврія» та «Миколаїв», а також Максим Крутін із «Кристалу». «Усіх цих футболістів я добре знаю, слідкував за їхньою грою. Це три досвідчених, з гарним потенціалом гравці», - презентував новачків головний тренер команди Едуард Хавров.

Однак, ця трійця – лише початок, незабаром у команді з’являться ще четверо-п’ятеро нових облич. Відбір кандидатів наразі триває. Тобто, кількість команди практично не зміниться, а от якість, сподівається її керівництво, буде вищою.

А тим часом «Енергія» вийшла з відпустки й розпочала підготовку до наступних матчів. «До продовження другого кола у нас заплановано чотири збори – це 12 навчально-тренувальних днів з двома тренуваннями щоденно. Між зборами є 2-3 вихідні. Лише тиждень, як вийшли з відпустки, тому поки що у нас втягуючий режим, до навантажень переходимо поступово. Хлопці всі у гарній формі, всі здорові, всі мають велике бажання працювати й перемагати», - розповів Едуард Хавров.

Олена РЄЗНІЧЕНКО

Продовження Чемпіонату України з футболу 2 ліги у групі «Б» – 26 березня. На поле «Енергія» вийде проти «Полтави». Зіграти у другому колі новокаховчани мають ще 10 матчів.



© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон